Over Reflex

REFLEX Sportmassage is een (sport-) massagepraktijk voor zowel sporters als niet-sporters.

Sonja van Dongen, eigenaresse van REFLEX Sportmassage , heeft in 2000 het in Nederland erkende diploma Sportmassage behaald via de NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) en is ook bij deze organisatie aangesloten. Het NGS stelt hoge eisen aan de kwaliteit, werkwijze en houding van haar leden. NGS-sportmasseurs houden hun kennis en kunde bij door regelmatig herscholingscursussen en bijscholingscursussen te volgen. Kwaliteit voor onze klanten staat voorop.

Ook is Sonja van Dongen sportmasseur c.q. sportverzorger van voetbalvereniging RKSV Heeze. Verder verricht zij massagewerkzaamheden gedurende de Marathon Eindhoven en is zij betrokken bij de sponsorloop Roparun. De Roparun is de langste non-stop estafetteloop ter wereld van PArijs naar ROtterdam (-RUN) over een afstand van 530 kilometer.

REFLEX Sportmassage staat garant voor een deskundig uitgevoerde sportmassage of ontspanningsmassage. Wij ontvangen u graag in onze goed uitgeruste behandelkamer. Ook verzorgen wij voor u bedrijfsmassages op locatie. Verder bieden wij medische begeleiding van sportieve evenementen, (gelegenheids-) sportteams, en individuele sporters aan. U kunt hierbij denken aan onze aanwezigheid bij sportevenementen of wedstrijden voor EHBSO (blessurebehandeling).

U kunt uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen voor onze mogelijkheden en tarieven.
Wij hopen u binnenkort in onze praktijk te mogen begroeten.

Contact
Reflex Sportmassage
De Run 5404
5504 DE VELDHOVEN
Tel. 06-42867386
E-mail: info@reflexsportmassage.nl