Ontspanningsmassage

Waarom ontspanningsmassage?

Wanneer er hoge eisen aan ons worden gesteld, ondergaan we vaak stress. Hoge werkdruk, conflicten, emotionele gebeurtenissen, prestatiedruk, en dergelijke, kunnen lichamelijke en geestelijke (over)belasting tot gevolg hebben. Dit kan spanningsklachten met zich meebrengen. Spanningsklachten kunnen zich zowel lichamelijk als geestelijk manifesteren.

Spanningklachten kunnen bijvoorbeeld zijn: hoofdpijn, prikkelbaarheid, algemeen gevoel van gespannenheid, algehele vermoeidheid, nek- en rugklachten, et cetera. Voor velen van u zijn dit waarschijnlijk geen onbekende verschijnselen. Hoe vaak iemand te maken krijgt met dergelijke klachten verschilt van persoon tot persoon. Dit is mede afhankelijk van de mate waarin iemand lichamelijke en/of geestelijke belasting kan verdragen. Verantwoord bewegen en sporten kan de nodige ontspanning bieden en kan zelfs bijdragen aan de vergroting van de algehele belastbaarheid. Helaas zijn lichamelijke en geestelijke klachten voor veel mensen echter een reden om juist minder te bewegen. Een gevolg kan zijn dat de belastbaarheid afneemt en de frequentie en intensiteit van de klachten toenemen.

Kortom, een bezoek aan REFLEX Sportmassage biedt een goede ontspanning en kan zo bijdragen aan een vermindering van de klachten en geeft u een energiek gevoel.

Contact
Reflex Sportmassage
De Run 5404
5504 DE VELDHOVEN
Tel. 06-42867386
E-mail: info@reflexsportmassage.nl