Bedrijfsmassage

Waarom bedrijfsmassage?

Bedrijfsmassage is een behandeling direct op de huid van nek, schouders, rug, armen, hoofd en handen die op de werkplek wordt gegeven in een speciaal voor deze massage ontwikkelde stoel. De bedrijfsmassage verhoogt de concentratie, geeft meer energie, verkwikt, is stressverlagend, reduceert spanning en stijfheid in de spieren en stimuleert de bloedsomloop. Uw medewerkers voelen zich ontspannen en prettig. Uit onderzoek blijkt dat bij regelmatige bedrijfsmassages, werknemers minder fouten maken, geconcentreerder kunnen werken en dat het ziekteverzuim lager is. Verder zijn er voor u als werkgever ook nog aantrekkelijke fiscale voordelen voor een bedrijfsmassage op de werkplek. De bedrijfsmassage is aftrekbaar van de loonbelasting indien u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • U heeft een ARBO-plan
  • De bedrijfsmassage maakt daar in redelijkheid deel van uit
  • De bedrijfsmassage vindt plaats tijdens werktijd
  • De werknemer is geen eigen bijdrage verschuldigd
  • Er is geen sprake van een aanmerkelijke prive-besparing van de werknemer.

Kortom, een bezoek van REFLEX Sportmassage biedt uw medewerkers een goede ontspanning, gevoel van betrokkenheid en kan zo bijdragen aan een vermindering van de klachten en dus ziekteverzuim. Bovendien biedt het u als werkgever fiscale voordelen.

Referenties o.a.:

Lewis Global Public Relations, ProRail, Total Project Service, Groenen Sloop- en Wegenbouw, Office Ease, i-Connected B.V., Seguro, FlexNetz.

Contact
Reflex Sportmassage
De Run 5404
5504 DE VELDHOVEN
Tel. 06-42867386
E-mail: info@reflexsportmassage.nl